Bikini bootcamp!

Klarer du ikke motivere deg til strandkroppen? Da skal du dra på bikini bootcamp!

Publisert Oppdatert
Om du er en av mange som trenger et realt spark bak for å komme i form, kan du kaste deg på bikini-bootcampen som ELIXIA lanserer sammen med reiseselskapet Inspiratour på den franske riviera.

Treningstur til Frankrike

- Bikiniangst kan snus til en artig opplevelse med fokus på trening og det morsomme med å stramme opp rumpa, sier Atle Arntzen, Produktsjef for Personlig Trening hos ELIXIA.

Du kan altså være med en uke på bootcamp, første turen arrangeres 16. til 21.juni til Juan Les Pins/Antibes på den franske riviera. Det blir flere treningsøkter hver dag i naturen rundt hotellet, på stranden og i treningsrommet på hotellet. Det blir også kostholdsveiledning og personlig oppfølging. Det blir også tid til å kose seg med god mat og et glass vin og en tur til Monaco eller andre nærliggende byer.

- Det handler om å komme i god form til sommeren. Det er ulikt treningsprogram hver dag med en rekke ulike aktiviteter og treningsformer under veiledning. Kosthold står også i fokus for det er ikke til å komme utenom når det er snakk om å finne bikini-formen. Deltagerne vil få motivasjon og ikke minst finne glede ved å trene sammen med andre treningsglade mennesker, sier Christine Tronstad i Inspiratour til Kvinneguiden.

Men er det virkelig mulig å bli bikiniklar på en uke?

- Dette handler om både mental og fysisk forberedelse, en uke alene er kanskje ikke nok, men at du tilføres god energi og retning - det kan vi garantere. Husk at du gjør dette sammen med en glad gjeng med felles interesser som forsterker motivasjonen. Kanskje dette er en av de store mulighetene for travle karrierekvinner med timeplanen full av familieaktiviteter som stjeler egen treningstid, foreslår Tronstad.

Ned en kilo i uken

Om du ikke kommer i gang med treningen hjemme, og du plutselig ser at du ikke har tid til å trene så mye som du helst skulle før sommeren, kan du altså ta igjen tapt bevegelse og samtidig kombinere dette med ferie og sol. Personlig trener Arntzen mener at du vil lære masse om kosthold og trening;

- Du lærer hvordan trening påvirker kroppen, og hvordan du best bør trene for å oppnå resultatene du ønsker - du får en unik opplevelse der kombinasjonen av "business" (trening) og pleasure gir deg masse energi og velvære. Du er i en sosial kontekst med likesinnede, der dere backer opp hverandre til å yte deres beste, du har to personlige trenere tilgjengelig døgnet rundt, sier han.

Arntzen understreker at det ikke er noen snarveier mot bikinikroppen man drømmer om.

- En riktig blanding av både kondisjon og styrketrening, planlegging av treningen og gjennomføring av planen er viktig. Tren minst tre ganger per uke, velg aktiviteter der du føler at du klarer å presse deg, sier treneren.

Hvor lang tid trenger man egentlig på å stramme opp og gå ned tre-fire kilo slik at man føler seg fresh i bikinien?

- Å gå ned fire kilo tar tre-fire uker dersom man ønsker et vekttap som utelukkende består av fett. Det er fullt mulig å gå ned mer enn fire kilo på tre-fire uker, men da skyldes vekttapet andre ting også, sier Arntzen.

bikini2-320

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning