Camilla Pihl

BASISGARDEROBE: - Jeg må også ha sorte jeans, skinnjakker og ankelstøvletter i min garderobe til enhver tid, sier Camilla Pihl. © Foto: JANNE RUGLAND.

Hun står bak en av Norges mest leste blogger som hun i tillegg har vunnet pris for på Vixen blog awards.

Camilla Pihl jobber også som modell og er i disse dager samtidig aktuell som ny redaktør for Imiintoyou - et prosjekt hvor kjente, norske personligheter skal intervjues om sitt forhold til klær, mote, livsstil og musikk.

Selv har Camilla et særdeles avslappet forhold til klær og mote;

- Jeg vil beskrive min stil som litt laidback klassisk med en liten, søt og rocka twist, sier hun til Kvinneguiden.

Basic garderobe

Selv om Camilla fyller garderoben sin med ett og annet sesonghint, er det visse elementer klesskapet må inneholde:

- Det er ingen hemmelighet at jeg elsker skinnjakker. Jeg må også ha sorte jeans og ankelstøvletter i min garderobe til enhver tid, sier hun.

Skinnjakken skal hentes frem igjen snart:

- Når våren kommer gleder jeg meg til å ta frem dette plagget, og som regel finner jeg en ny godbit jeg vil putte i klesskapet også.

=

BASIC: Camilla Pihl må ha sorte jeans, sorte ankelboots og sort skinnjakke i garderoben sin til enhver tid. Jeans fra Lindex, 299 kr.boots fra Bianco, 899 kr, skinnjakke fra Inwear, 3299 kr. © Foto: PRODUSENTEN.

Likevel har bloggeren planen klar for hva slags plagg hun har tenkt å fylle vårgarderoben sin med:

- Ellers så vil jeg fylle garderoben min med fine hverdagskjoler, avslører Camilla.

Hun har samtidig noen favorittfarger som hun har tenkt å bruke mye utover våren og sommeren.

- Jeg er veldig svak for babyblue og kommer til å bruke mye lys denim denne våren. Hvitt skal jeg også fylle garderoben min med, forteller bloggeren videre.

=

VÅRLIG: Camilla vil investere i hverdagskjoler og farger som hvitt og babyblått. Blondekjole fra Lindex, 299 kr, tyllkjole fra MQ, 599 kr. © Foto: PRODUSENTEN.

Damer til inspirasjon

Camilla viser ofte frem på bloggen sin hva hun lar seg inspirere av i hverdagen, enten det handler om tilbehør til mobilen, pyntegjenstander til stuebordet eller andre fashionistaer som kler seg bra:

- Jeg har veldig sansen for Miranda Kerr. Hun virker som en ekstremt fin og oppegående dame. Fantastisk klesstil har hun også, forteller bloggeren mens hun samtidig understreker:

- Ellers så har min venninne og klesdesigner Anine Bing fantatsisk fin stil.

INSPIRASJON: - Jeg har sansen for Miranda Kerr. Hun virker som en ekstremt fin og oppegående dame. Fantastisk klesstil har hun også. Ellers så har min venninne og klesdesigner Anine Bing fantatsisk fin stil, sier Camilla Pihl. © Foto: STELLA.

-Ujålete og relaxed

Når man kikker på Camillas blogg, er det lett å se at hun også inkluderer ulikt tilbehør i sin garderobe.

- Jeg er veldig glad i vesker samt enkle armbånd og halskjeder, sier hun.

Og bloggeren innrømmer at hun tenker litt ekstra over hva hun kler seg i når hun skal møte andre.

- Ja, jeg gjør nok det. Til hverdag er jeg veldig ujålete og relaxed, men hvis jeg skal i ett møte eller på eventer gjør jeg en litt mer innsats, men jeg er nok mye mindre jålete enn hva folk tror, sier Camilla og fortsetter:

- Jeg ikke typen som planlegger ett antrekk flere dager i forveien. Det blir som regel det første jeg ser i skapet.

=

ENKLE SMYKKER: Når Camilla Pihl skal smykke seg, gjør hun det helst med helt enkle halskjeder og armbånd. Smykke fra Celine Engelstad, 950 kr, armbånd fra Bik Bok, 39 kr. © Foto: PRODUSENTEN.

Les hele saken

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!