Det er mange måter å skille seg ut på. Hvis du er av typen som ikke liker å kle deg i fargerike og mønstrede klær kan gjerne skoene spille hovedrollen.

Har du en kjole som du egentlig synes er kjedelig og enkel, ta den frem og prøv den med fargerike sko. Da vil du straks se at kjolen får et helt annet uttrykk!

Billig på nett

Er du ute etter noen helt spesielle sko er det lett å se mot de store designerne, som stadig lanserer statementsko det er umulig å ikke legge merke til. Ulempen er naturligvis prisen, men handler du på salg kan du være heldig å slå kloa i et par ekte designersko uten at du må blakke deg helt. Nettstedet The Outnet har et stort utvalg designerklær, sko og vesker som selges med alt fra 30 - 90% avslag.

Hvis du har tenkt å kjøpe et skopar som koster 3 000 kroner må du betale en merverdiavgift på 25 prosent, men ingen tollavgift. På tollvesenet sin nettside kan du bruke importkalkulatoren for å finne ut akkurat hvor mye du må betale.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!