Vinteren har vist seg fra den kalde siden mange steder, og enda er det en stund igjen før vi går mot vår. Samtidig slipper kulda taket sakte, men sikkert. Temperaturen kan svinge en del når vi går fra vinter til vår, boblekåpen vil til tider føles altfor varm, mens den vårlige blazeren igjen blir for kald.

Så hva skal man egentlig ikle seg?

Les også: Fresh på fjellet

Les også: Lekker vårmote

Les også: Vinterkåper på salgMellom sesonger

Den varme ullkåpen, dunjakken eller boblekåpen blir gjerne for mye når temperaturen går fra minus ti til fem plussgrader.

Prøv heller disse:
  • Trenchcoaten er en tidløs klassiker som du finner både med og uten fôr. Går du for vår-og høstversjonen som ikke er fôret, kan dette ofte være nok akkurat nå hvis du bruker en varm genser under.
  • Parkasen er både fin og røff i stilen på samme tid og fungerer flott når vi er mellom sesonger og er kul å kombinere med et mykt ullskjerf som en stilig kontrast.
  • En middels tykk kåpe med militært snitt gjør deg sofistikert samtidig som den passer perfekt i tiden mellom vinter og vår.
  • Enkle omslagskåper i ull som kommer for salg nå i vinter er ofte tynnere enn de klassiske vinterkåpene og fungerer fint på begynnelsen av våren - og også på høsten.
  • Ta en titt i bildeserien øverst for inspirasjon!
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!