Det er fristende å pakke seg inn i en stor ullhaug med presenning over når det stormer som verst på høsten. Men, det er så absolutt mulig å kle seg trendy og samtidig ha det behagelig og varmt.

IT-plagg og nøytrale plagg

Høstens viktigste trendplagg er heldigvis både varmende og elegante, for eksempel den kamelfargede trenchcoaten, fuskepelsjakken, tightsen med skinndetaljer, skinnbuksen og skinnskjørtet, og grungeboots - for å nevne noen.

Les også: Dette MÅ du ha i høst

Les også: Vakre vesker

Les også: Høstens strikkDu kan godt ha et helt nøytralt antrekk som sprites opp med for eksempel et stort skjerf med leopardprint, kraftige boots eller en detaljrik kåpe.

Det viktigste du skaffer deg i høst er dermed basisplagg du føler deg vel i, for eksempel jeans, tights, svarte strømpebukser, et par flanellskjorter, enkle bluser og topper, skjørt med høyt liv, en svart blazer, en trenchcoat eller vinterkåpe, et stort skjerf og skinnhansker.

Deretter kan du blande som du vil og likevel være varm, komfortabel og kul.

Vi satt sammen noen eksempler i bildeserien øverst, ta en titt!
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!