Foto: Istockphoto.com

Vi har sommerklær, sommersko, sommersminke og sommermusikk, og også når det kommer til håret er det enkelte frisyrer som passer spesielt godt i sommermånedene.

Kvinneguidens hårekspert og frisør Sølvi Bjørnevoll er klar i tonen på hvilke frisyrer du skal gå for akkurat nå! På bloggen sin Salongen forteller hun om topp fem sommerfrisyrer.

Her får du hennes kjappe og enkle tips.

Flott på topplokket

Les også: Festhår

Les også: Rask hårfiks

Les også: Langt hår på et øyeblikk  • Sidefletten er en av de viktigste trendene denne sommeren. Fest i noen clips-extensions for å få lengre hår og vips, så har du en lengre, tykkere flette.
  • Hårbånd for å trekke alt håret bakover er både praktisk og fint. Fest gjerne resten av håret i en hale eller knute med hårspenner eller strikk.
  • Blomster i håret passer perfekt om sommeren! Fest blomsten høyt oppe eller lavt nede i nakken, ser spesielt flott ut om du fester blomsten litt på siden. Både friske og kunstige blomster kan brukes.
  • Rotete og "tilfeldige" krøller er hot! En beachlook du fikser med litt saltvannsspray i hele håret.
  • En eneste stor hårball eller knute på toppen av kronen er kjempefint og utrolig behagelig på varme sommerdager.


  • Les mer på Sølvis frisørblogg Salongen!
Les hele saken

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!