Dette er plagget som passer helt supert til sommeren!

Når sommerkveldene blir kjølige er et svalt, men samtidig dekkende linplagg det perfekte valg. En linbukse beskytter mot en kald kveldsvind, og ikke minst plagsomme insekter, men blir aldri klam eller varm.

Det er derfor linbukser er det perfekte sommerplagget. Linbuksen kan du kombinere med det meste og derfor passer den også til de fleste anledninger.

  • Siden linbuksen passer best om sommeren, finner du plagget i duse og naturlige farger som grå, hvit, beige og lysebrun, men også røffere varianter som svart og mosegrønn.
  • Linbuksen kan også brukes på fest. Velg gjerne en caprivariant som du kan knytte opp på leggene, og kombiner den med noen kule kilehæler eller pumps. Her passer det fint med en kul singlett eller stilig bluse til.
  • Har du lyst på en avslappet look, passer det godt med sandaler eller ballerinas til. En enkel t-skjorte og en søt cardigan ser også bra ut til dette.
  • Få inspirasjon fra vår bildeserie!
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!