Dressmoten for kvinner har tatt helt av i det siste året, og den elegante moten vil fortsette for fullt denne sommeren og høsten.

Gråtoner med feminin siluett

Trenden passer alle kvinner fra 20-årene og oppover fordi den er flatterende til alle kroppsfasonger. Her gjelder det bare å finne det snittet og den fasongen på jakker, bukser, skjorter og vester som passer deg aller best.

Les også: Michael Jackson-moten

Les også: Mandig mote

Les også: Den allsidige chinosenFargene er stort sett nøytrale; beige, brunt, svart og hvitt, men den desidert viktigste er grå. Dersom du velger å investere i en hel grå dress, eller deler som en grå blazer, en grå chinos, grå knebukser eller en tøff, grå vest, har du allerede kjøpt inn plagg som kommer til å vare så og si evig!

For å gjøre dresslooken feminin, kan du kombinere plaggene med noen lekre stilletthæler, store smykker rundt halsen, armbånd eller en stor ring på hånden.

Få inspirasjon fra vår bildeserie øverst!
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!