Ved siden av den supertrendy nudelooken på øyenskygger, foundation og lepper, er det én ting som er i fokus denne våren - knallfargede eyelinere!

Knæsjende motsetning

Chanel har åpnet opp for jadefargede negler og denne trenden fortsetter som en viktig detalj også rundt øynene. Det er spesielt kalde blå-og grønnfarger som gjelder, dette er også farger som passer de fleste øyefarger, enten som komplimentærfarger eller for å understreke din egne blåfarge på øynene.

Les også: Lakken som tilbehør

Les også: Få sexy kysselepperPå utallige catwalkshows ser vi nå at modellene smykkes med mindre og færre accessories, men pyntes med disse tydelige eyelinerne. Og det er ingen grunn til å ikke til å ta catwalktrenden ut på gaten, både til hverdags og fest!

Linerøyne

Slik gjør du:
  • Du kan enten velge å sminke øynene dine med en knallfarget øyenskygge først, og deretter påføre lineren både på våtkanten og under de nederste vippene, eller velge å holde øynene naturlige med eyelineren som eneste effekt.
  • Bruk en blå, grønn eller turkis myk eyeliner som det er lett å jobbe med. Du trekker streken fra innerhjørnet under vippene og helt ut til ytterhjørnet av øyet.
  • Legg deretter streken på våtkanten for ekstra sterk effekt.
  • Gjør streken under nedre vipper myk ved å bruke en rund kost for å duse ut, og dermed få looken mer stilfull.

Les også: Variere hverdagssminken

Les også: Ekspertens sminketips

Les også: Tropisk sminke

  • Sammen med den turkise eyelineren, kan du bruke en mindre skrikende farge til resten av ansiktet. For eksempel et mykt solpudder i kinnene, eller bare en dus og lyserosa rouge, gjerne peachfarget om det passer deg bedre.
  • Legg en naturlig rosa eller nudefarget leppestift på leppene til slutt.
Les hele saken

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!