Årets vårmote er mangfoldig, men noen trender skiller seg tydelig ut. Og heldigvis må man ikke blakke seg fullstendig selv om man faller for noen av dem!

Vårens 3 mest tydelige trender

  • Undertøyet skal synes! Neglisjeer, korsetter og nattkjoler være det ytterste, og på catwalkene dukket det ene undertøysantrekket opp etter det andre. Også kjedebutikkene har kastet seg på trenden.
  • Naturlige "nude"-toner er noe av det hotteste du kan ikle deg i år. I 2009 så vi at trenden begynte med sminken, som var blek, dusrosa og beige, og i 2010 får trenden ytterligere fotfeste. Designere over hele verden har fokusert på duse, naturlige toner i kolleksjonene sine, og utover våren vil trenden være tilgjengelig også for de med liten lommebok.
  • Kilehælen fortsetter sin triumf-ferd. Perfekt til både hverdags og fest, og skoene er behagelige samtidig som de er mer pyntet enn helt flate varianter. Vårens heteste varianter er semsket, har remmer, stropper eller glidelåsdetaljer.
  • Kjedebutikkene er som vanlige flinke til å kopiere catwalktrendene, og du trenger ikke tømme kontoen for å skaffe deg et par av vårens store trender. Vi har funnet budsjettvarianter av noen av de hotteste plaggene og tilbehøret, klarer du å se forskjell på dyrt og billig i bildeserien over?
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!