Alle damer elsker den perfekte jeansen som får bakdelen til å strutte og bena til å se fantastiske ut! Synes du at jeans ofte føles trange og ubehagelige? Da skal du gå for stretchjeans!

Vask uten skyllemiddel

Du finner jeans med forskjellig grad av stretch, noen jeans har litt elastikk, andre føles som jeanstights. Jo mindre stretch buksen har, jo mer støtter den, men samtidig er buksen mer behagelig jo mer stretch den har. Sørg derfor for å velge en jeans som passer dine behov, skal du hovedsakelig bruke buksen når du sitter i sofaen hjemme kan den med fordel ha mye stretch, mens "ut-på-byen"-buksa gjerne bør være stivere.

Mer eller mindre stretch; det er uansett viktig å ta vare på jeansen når man vasker dem. Vask alltid jeans i forholdsvis kaldt vann, og husk å ikke bruke skyllemiddel, siden dette kan føre til at buksen blir slapp i fasongen.

Få inspirasjon i vår bildeserie!
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!