- Det er en produktiv kjærlighetsaffære, en flørt mellom to merker, forteller kjedesjef i Bianco, Elin Carlsen.

Blondepumps i sneakers

I februar vil den danske skokjeden nemlig lansere sine sporty og glamorøse sneakers, et resultat av samarbeidet med et annet dansk skomerke, Hummel.

Partene har smeltet sammen elementer fra to verdener og latt seg inspirere av catwalktrender i Paris, London, New York og Milano. Marc Jacobs har alltid vært glad i sportswear, Stella McCartney har med sin bruk av materialer og samarbeid med kjente sportsmerker også utviklet en sportslook. På Guccis vårvisning for 2010 så vi også atletiske stiler med kroppsnære kjoler, bukser og topper i stretchmateriale.

- Dette er motesko for damer som vil kombinere sneakers med kjoler og skjørt; her får de sneakers som er inspirert av high end street-stilen, forteller Carlsen.

Kolleksjonen består av sko med egen signatursåle, nette sneakers i nylonstoff, sneakers med kilehæler, ballerinasko, sko med leopardmønster og hightops i skinn og med blonder. Prisene går fra fra 500 til 1100 kroner.
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!