Slutten av fjoråret presenterte flere romantiske kjoler, tunikaer og topper i nydelige, gjennomsiktige stoffer. Trenden kommer for fullt nå!

Lag på lag

I slutten på 90-tallet så vi den flagrende, gjennomsiktige trenden returnere fra 60-tallet og nå gjør den et kraftig tilbakehopp inn i moteverden. Denne våren og sommeren vil du finne utallige plagg som er gjennomsiktige og kan anvendes sammen med singlet under for en classy look.

I tillegg er mange av chiffonplaggene flagrende og løse, noe som gjør at de får en lekker og romantisk touch over seg. Som inspirasjon kan du bruke moteikon Twiggy fra sin storhetstid med korte tunikaer og vide ermer hvor søtt møter sexy!

Fargene varierer, men jo lysere dagene blir, jo mer vil du se av lyserosa, nude, eggeskall og kritthvitt. Elsker du lyse farger skal du ikke fortvile denne vinteren, nå er det nemlig helt lov å bruke hvitt selv om det enda er kaldt ute.

Vi hyller den komfortable trenden med bildespesial!
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!