Sommeren er for lengst over, og brunfargen er definitivt forsvunnet. Nå er det isteden fest- og julebordsesong som er i fokus, og både klær, sko, hår og sminke skal glitre om kapp med juletrebelysningen.

Lilla vinter

En av de tydeligste trendene denne høsten er lilla. Både øyenskygger, neglelakker, leppestifter og glosser kommer i lilla toner. Kombiner gjerne med sølvskimrende glitter for en nydelig partylook.

Har du lyst til å ta den helt ut kan en 50-tallsmakeup sette prikken over i'en. Bruk en matt nøytral skygge over hele øyelokket, og kjør på med kajal, gjerne i "vinger" på sidene. Avslutt med knallrøde lepper, og du er klar for fest!

Festhår

Volum er for mange synonymt med festhår. Bruk en lett sjampo som ikke tynger håret, og påfør en løftende varmebeskyttelse før du føner det med hodet ned. Ønsker du ekstra volum og fall kan varmruller gjøre susen.

Vi har plukket ut de lekreste nyhetene, og vi kan nesten garantere at du vil både lukte, føles og se ekstra fantastisk ut denne høsten og vinteren!

Les hele saken

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!