Alle skogale damer vil stå i kø når Jimmy Choos H&M-kolleksjon kommer i butikkene 14. november. Men selv om det er sko Jimmy Choo er mest kjent for inneholder H&M-kolleksjonen en god bredde av klær og tilbehør; både vesker, belter, smykker, kjoler, jumpsuits og leggings vil bli presentert side om side med gladiatorsandaler, pumps, støvletter og ballerinasko.

- Jimmy Choos gjestekolleksjon for H&M er en kolleksjon som er full av festlige elementer laget av gode materialer, og det er lagt fokus på farger og dekor. Jeg ville lage plagg og tilbehør som tiltrekker seg en ung og kul kunde, som attpåtil har en særegen og individuell stil, sier Tamara Mellon, president og designer i Jimmy Choo, i en pressemelding.

Fra Sex and The City til allemannseie

H&M har hatt varierende suksess med gjestedesignkolleksjonene, og derfor var gleden stor da Jimmy Choo ble avslørt som neste samarbeidspartner. Kreativ Direktør i H&M, Margareta van den Bosch, uttaler følgende:

- Denne høsten bringer Jimmy Choo vitalitet og sexy glamour til H&M. Jeg elsker å kombinere skyhøye stroppesandaler som har massevis av attitude med et enkelt 80-tallsantrekk. Designer Tamara Mellon klarer alltid å matche fantastiske sko med like fantastiske klær, og vi ville derfor tilby kundene våre en komplett kolleksjon, som også inkluderer klær og tilbehør til menn.
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!