Høsten åpner endelig opp for glamour i hverdagen! For nå skal du pynte deg med de kuleste pelsjakker og kåper - i alle farger, mønstre og fasonger!

Slik bruker du pelsen

Men, her er ordet juks vesentlig. For, det er viktig å understreke at årets pelsmote er så falsk som det overhodet er mulig å komme - og takk for det, for vi elsker mote og hater dyreplageri.

Du finner de falske pelsjakkene i de fleste butikker, og du finner de i både lange og korte varianter, ja til og med uten armer som blir til kule vester.

En kort pelsjakke gir deg masse volum på overkroppen og holder deg god og varm. Siden du får masse volum på topp, passer de korte pelsjakkene godt til smale jeans og hæler. Ønsker du å bruke pelsjakke sammen med tunika, skjørt eller kjole, er det absolutt mest flatterende med en pelskåpe som går nedenfor rompa og henger lekkert over skuldrene.

Pelsjakkene kommer også med innsving eller bånd og belte i livet. Du kan også kombinere med ditt eget belte eller silkebånd rundt jakken eller vesten for å gi den en mer feminin siluett.

Hold gjerne resten av antrekket så enkelt som mulig, både i forhold til veske, sko og hodepryd. Pelslue er også knalltøft i år - men ikke bruk den sammen med pelsjakken, det kan fort bli litt i overkant.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!