Det morsomste med sesongskifte er for mange moten som fornyes i alle klesbutikkene. Og her er noe av hva du har i vente for høsten og vinteren 2008 og 2009.

Topp 101. Chinos og bukser i ankellengde, 80-tallet har virkelig tatt steget inn i motebildet igjen! Du vil også se bukser med sleng og høyt liv. 70-tallet holder seg en stund til, men i høst blir stilen mer glamorøs og bohèmaktig.

2. Korte jakker med strikk eller blazerjakker alà 80-tallet.

3. Militærjakke eller trenchcoat, eller en jakke med trekvartlange ermer som du bruker en tykk genser under.

4. Sko med platåsåler og ankelstøvletter. Bort med flate sandaler!

5. Pologensere og andre strikkede plagg som du kan bruke lag på lag eller ned i en bukse eller et skjørt med høyt liv.

6. Bikerjakker er noe av det hotteste du kan ha i høst. Bruk den gjerne sammen med et klassisk og enkelt plagg som en søt kjole for en fin kontrast.

7. Et rokokko-inspirert smykke rundt halsen er ett av høstens viktigstetilbehør.

8. Et smalt belte som du kan bruke rundt buksene med høyt liv er et kjærkomment avbrekk fra "korsett"-beltene som har snurpet oss sammen den siste tiden.

9. Skjørt med lengre lengder, enten blyantskjørt eller vide skjørt med høyt liv.

10. En trang eller semitrang ermeløs kjole. Bruk den over en pologenser og med tette strømper til, og du er beredt for både jobb og fritid!Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!