Foto: Blazer TopShop £60, Tunika H&M 149kr, Leggings Forever21 $8,80,Hårbøyle Forever21 $3,80, Solbriller Coolshop.no 149kr, Ballerina Friis&Company 849kr

Aiaiai...du kjenner følelsen når du våkner opp med et fuglereir på hodet, følelsen av Sahara i munnen, porer så store som månekratre i ansiktet, hovne kinn, rødsprengte øyne og særdeles slitte hæler. Var kvelden i forveien virkelig verdt det?

Heldigvis finnes det triks for å gjøre dagen derpå litt enklere.

I dusjen

Les også: Fyllesyk?

Les også: Dagen derpå-triks

Les også: Unngå bakrusDet er absolutt ikke dumt å starte dagen med en varm dusj hvor du peeler huden din og bruker god sjampo, balsam og hårkur i håret. Når du er ferdig, smører du kroppen godt inn med en lotion, bruker toner og ansiktskrem i ansiktet og avslutter med en deodorant som holder det den lover.

Styling

Spray gjerne over en leave-in-hårkur i det håndkletørre håret, la det lufttørke så lenge det kan før du føner det og avslutter med et glatteserum i tuppene. Ønsker du håret bort fra ansiktet, kan du lage en lav hestehale, gjerne litt til siden for en ekstra glamorøs vri.

Farge i ansiktet

Synes du at ansiktet trenger en liten service kommer du langt med litt lett foundation, et gjennomsiktig mattepudder og en touch av solpudder. Legg litt lyserosa rouge i kinnene om du ønsker en ekstra søt look. Et lag maskara og en blank lipgloss avslutter looken.

Behagelig tøy

Dette er kanskje ikke dagen for å klemme lårene ned i dine trangeste jeans. Sats på behagelig, men kult tøy. Du MÅ ikke gå i en slapp joggebukse for å slappe av. Trekk på deg et par myke tights eller en strømpebukse, en stor tunika i bomull, gjerne en boyfriendblazer over og et par søte ballerinasko, så er du klar. Et par store solbriller kan også gjøre deg mer avslappet.
Les hele saken

Susanne Kaluza, redaktør

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!