Du er ikke alene om å rulle ut av senga, kikke deg i speilet og bevitne rotetrollet som kikker tilbake på deg.

Heldigvis skal det ikke så mye til å fikse lokkene - her får du noen enkle tips til hverdagen.

Bakepulver

I dusjen kan du prøve å drysse litt bakepulver sammen med din favorittsjampo og vaske håret som vanlig. Bakepulveret hjelper deg nemlig å fjerne rester etter stylingprodukter ekstra godt, i tillegg føles håret supermykt etterpå!

Style overflater

Et annet hårtips er å jobbe med luggen din. Om du våkner så sent at du ikke har tid å vaske hele håret kan litt vann i luggen gjøre underverker. Resten av håret kan du for eksempel sette i en av årets mest trendy frisyrer; hestehalen.

Hårball

Dette er en enkel frisyre som er trendy som bare det! Har du ikke fått vasket håret på to-tre dager, har du masse floker og dårlig tid - sett opp håret i en rotete hårball. Fest med strikk og fliseklemmer dersom du trenger det. Spray over med litt holdspray og ikke vær redd for at det stikker ut noen hårtuster her og der.

Volum

For å få kjapt volum kan du bøye hele hodet fram, spraye med volumspray, og slenge håret tilbake. Håret vil automatisk se større ut, men du kan gjerne tupere for ekstra hold og volum.

Mykt

Babypudder virker også bra dersom du sliter med fett hår og hodebunn, i tillegg kan det hjelpe deg med litt ekstra volum. Dryss lett over i hendene dine og fordel pulveret med fingertuppene dine i hodebunnen.

Varm opp lokkene

Du kan gjerne dusje kroppen din uten å dusje håret og likevel få en flott frisyre. Ta på deg en dusjhette og dusj som vanlig. Dampen og fuktigheten inni hetten vil hjelpe deg å få kontroll på håret før styling.

Kilde: Cosmopolitan.com
Les hele saken

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!