Ikke depp i januar måned, du har full mulighet til å starte året på en sexy, frekk og glamorøs måte!

Must-haves

Kvinneguidens makeupekspert Mette Langseth forteller deg hva du kan satse på i vinter.

Mettes desiderte favorittprodukter er følgende;

- Jeg vil absolutt anbefale en knallrød leppestift, for eksempel "Red Devil" fra Makeup Store, kremliner fra Stila Cosmetics i fargen koksgrå, maskara fra Dior Show, I.d mineralpudder og en naturlig rosafarget rouge, tipser hun.

Mette Langseth på Kvinneguiden!

Vår faste makeup-ekspert er Mette Langseth. Mette har en bachelorgrad som faglærer i kunst og håndverk ved HiO, og gikk ut som beste elev ved Makeup Artistskolen høsten 2007.


Mette frilanser i dag som makeup-artist. Nå kan du lese hennes gode tips her på Kvinneguiden!

Når du investerer i sminke, mener makeupartisten at du skal tenke kvalitet og holdbarhet. Blant hennes merkeanbefalinger er sminkeprodukter fra Smashbox, Makeup Store, Stila, I.d Bare Minerals og Sephora.

- Det begynner å bli større utvalg i Norge nå, men jeg pleier å plukke med meg sminkeprodukter når jeg er på reiser i utlandet, sier makeupartisten.

Skjønnhetstips

Det er alltid mye forskjellig du kan gjøre for friske opp en ellers så kjedelig vinterhud, men Mette har iallefall ett klart tips for vinteren;

- Det kan være smart å utforske med skimmerskygger, for festlook kan du for eksempel prøve skimmerskygger i gull, sølv eller bronse. Det funker fint med glitter på den mørke årstiden, sier makeupartisten.

Hun understreker samtidig at dersom du velger å gå for en dramatisk sminkelook, er det et sjakktrekk å holde antrekket nøytralt og klassisk.

- Til glitterskimmer passer det også fint med en fresh og nude leppefarge, gjerne med liner, sier hun.
Les hele saken

Susanne Kaluza, redaktør

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!