Sølvi Bjørnevoll gir deg råd!Kvinneguiden.no har et samarbeid med frisør Sølvi Bjørnevoll (26) som er daglig leder ved Think Hairwear i Bergen og frisørlærer ved Norsk Frisørskole. Hun er Kvinneguidens hårekspert.Hos oss får du mange gode hårtips fra den glade frisøren.

Kvinneguidens hårekspert Sølvi Bjørnevoll mener det er flere metoder å bruke dersom du har lyst på en liten forandring uten å klippe av deg lengde;

- Hva med noen lyse striper nå i sommer? Du kan også prøve et nytt stylingprodukt, enten for å glatte håret eller gjøre det litt mer bølgete og krøllete, sier Sølvi.

Her er hennes tips;
 • Forandre luggen din litt, eller klipp deg lugg hos frisøren.
 • Klipp opp håret i etasjer.
 • Kjøp søte blomster til å ha i håret eller hårbånd.
 • Krøll eller glatt ut håret
 • Stilig på byen

  Hvis man vil fikse frisyren til man skal ut på byen, og man ønsker å se litt annerledes ut, hva kan man gjøre med det?

  - Kjøp et nytt verktøy. Hva med bølgetang som er kjempefint til sommeren? Sett eventuelt håret opp på den ene siden eller bruk hår-accessories, tipser Sølvi.

  - Kule spenner med strass eller friske blomster er fint nå på sommeren; beachlooken likeså. Midtskill og "rotete" krøller er en vinner. Bruk gjerne saltvannspray, sier frisøren.

  Sjekk noen av Sølvis hårtips på video her:

 • Les mer på Sølvis frisørblogg Salongen!
Les hele saken

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!