Denne våren vil designer Matthew Williamson presentere sin nye H&M damekolleksjon hvor han mikser ikonstiler fra sine forrige kolleksjoner sammen med årets trendfarger.

Påfugl-mønster og farger

Kolleksjonen ble sluppet 23. april i over 200 forskjellige H&M-butikker verden rundt. Williamson er kjent for sine karakteristiske prints og fargerike klær inspirert av hans mange reiser.

- Jeg ville skape en sterk urban kolleksjon mikset med merkets signatursymol og fasonger. Det har vært fascinerende å lete i mitt arkiv og plukke ut de mest kjente plaggene og gjøre de om for H&M. Farger er veldig viktig i mitt design og jeg fokuserer på å bruke påfugl-signaturen sammen med blåfarger og smaragdfarger. Kolleksjonen er både rimelig og vakker, sier Matthew Williamson i en pressemelding.

Denne eksklusive vårkolleksjonen er bare den første delen av Williamsons samarbeid med H&M. 4. mai slippes nemlig sommerkolleksjonen i over 1600 H&M butikker verden rundt. Williamson har også designet en egen herrekolleksjon for H&M og debuterer da med herreklær.

Se Matthew Williamson's H&M kolleksjon her!

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!