Under åpningen av Oslo Fashion Week på Den norske Opera mandag viste Steen & Strøm Magasin vårens viktigste trender fra norske og internasjonale designere og merkevarer fra Steen & Strøm Magasin.

Tre temaer

Visningen var konsentrert rundt tre hovedtema: Mitt Afrika med tydelige referanser til Karen Blixens Afrika og safari. Lyse lette stoffer i kontrast med grovere materialer.

En liten hyllest til Yves Saint Laurent (1936-2008) som lanserte Safari drakten som et av 70tallets mest innflytelsesrike plagg. Colour Me Beautiful hvor sterke farger står i kontrast til naturtoner. Flere elementer møtes i en ny fargeverden, litt hippie, men også referanser fra vår tid. What Lola Wants som viser den mørke siden ved vårmoten.

Mørke farger og lange lengder som spiller på både det feminine og maskuline. Futuristiske elementer møter det tradisjonelle motebildet.

Se bilder fra visningen under!

OFW: Steen&Strøm-visning her!

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!