Sminketrendene endrer seg hvert eneste år og det er mye man kan eksperimentere med, men TIGI's makeupartist Daniel Ursin har et klart og tydelig budskap!

Igjen; alt er lov

Uansett hvor klisjè det måtte høres ut;

- Alt er lov uansett hva trenden sier. Hvilke farger og stil man går for, er utrolig personavhengig, forteller makeupartisten.

Tidligere har vi fortalt om årets makeuptrender, men Ursin forteller at det viktigste er å vektlegge hvem man er som person når man velger ut makeupstil og farger.

- Jeg mener at det bør være opp til hver og en hvilken stil man går for. Jeg pleier å vektlegge øyenfarge, hudtone og hvilke farger du har på klærne.

- Det makeup handler om er helt klart individualisme og det er viktig å tenke over hvem du er som person og hva som kan passe deg best, sier Ursin.

70-talls-trend

Men om du er nysgjerrig på hvilke trender som er hottest for øyeblikket, skal du ta et langt tilbakeblikk til blant annet 1970-tallet hvor jordfarger og duse naturfarger dominerer.

- I tillegg ser man sterke linjer rundt øynene som en spesiell markering samt grundig skyggelegging, sier Ursin.

Men som alltid; less is more.

- Jeg pleier å si at det ikke er om å gjøre å dekke over det som er stygt, du skal fremheve det vakre og gjøre trekkene penere, tipser han.
Les hele saken

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!