Sommeren går fort og klesbutikkene er i full gang med å selge ut årets vår-og sommerkolleksjoner. Her får du en smakebit fra Vero Modas høstlager!

Strikk, lær og tubeskjerfI år kan du vente deg mer av det vi allerede har sett en del av, for eksempel lag på lag - moten, midjebelter, genserkjoler og tunikaer. Grunnfargene er sort og grått. Samtidig vil det komme mer striper, miniskjørtet er topp med strikkede leggings eller knestrømper under, og store skjerf er også hot til høsten.

Retromoten skimtes i de råkule, knekorte kjolene som passer både til hverdags og fest. Selv om 70-tallet hyller slengbukser, er det fremdeles in med skinnyjeans for dere som elsker det!

På høsten blir plaggene varme, og i år som i fjor, er det strikk som vil dominere kleshengerne. Samtidig kan de som ønsker det, ikle seg lakk og lær samt fuskepels. Deilige, store skjerf og luer er kule og praktiske og skinnhansker i et bredt spekter av farger er også et must.

Vi gir deg en ekslusiv sniktitt og avslører høstens mote i bildeserien under!Vero Moda høsten her!

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!