Om sommeren er det naturlig å falle ut av de gode treningsrutinene. Likevel er det viktig å huske på at selv om man er på tur eller langt borte fra treningsstudioet, så er det mye man man gjøre for å bevege seg og utfordre kroppen.

Før, under og etter ferien

Derfor er det alltid lurt å ta med seg treningstøy og sko på ferie enten du får sjansen til å traske i fjellet, ta en løpetur langs stranden, gå i skogen eller trene styrke med strikk.

Det er bare to treningsøkter i uken som skal til for å vedlikeholde den gode formen som du har jobbet så hardt for, da er det enkelt å skjønne at det er smart å trene litt i ferien. I tillegg blir det ikke så vanskelig å komme tilbake igjen til normale rutiner når ferien er over.

Gode, kule og behagelige treningsklær er med på å holde motivasjonen oppe, derfor er riktige treningsklær et absolutt must! Vi har plukket ut noen eksempler på godt treningstøy for sommeren, ta en titt i bildeserien for inspirasjon!Stilig trening her!

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!