Romantisk, elegant, sporty, retro og kunsterisk bohemstil. Det finnes noe for alle i høstens motetrender, i alle fall i følge H&M.

- Kultur og kunst er viktige referansepunkter for moten denne høsten. Vi har blitt inspirert ikke bare av en spesiell artist eller sjanger, men hele kunstscenen, den historiske såvel som den moderne, sier H&Ms nye sjefsdesigner, Ann-Sofie Johansson, i en pressemelding.

Miljøfokuset inntar moten

Holdbare klær er i tiden, i tråd med verdens miljøfokus. Og det er ikke bare materialene som skal vare lenge, stilen skal være tidløs, slik at man kan beholde klærne gjennom mange sesonger. Designerne har blitt inspirert av både 1920-, 30, 40, 60, og 70-tallet, og klisjeen "alt er lov" blir for alvor virkelighet.

Høstens nøkkeplagg:

Tunikaer, bluser og kjoler, vide bukser og skjørt, korsetter, dressjakker, parkas, jeans.

Høstens nøkkeltilbehør:

Øreringer, håndlagde og/eller antikke smykker, tights, hatter, lange skjerf, hansker, støvletter med knyting, vide belter og store myke vesker.

Ta en titt på høstens H&M-mote her!

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!