Med jevne mellomrom hender det at en spesiell veske får særlig mye oppmerksomhet. Designerne bruker enorme pengesummer for å designe vesken som får knærne til å skjelve, øynene til å bli salige, og bankkontoen til å tømmes, og ikke minst som får Hollywoodkjendisene til å slåss. Allikevel tyder det på at det er en god dose slump og tilfeldigheter som ligger i bunnen når trendveskene blir rangert.

I 2004 var Chloe den store vinneren, da de lanserte sin Paddington. Til og med moteanalfabeter visste plutselig hvem og hva Chloe var, og jenter verden over ønsket seg desperat en ekte Paddington. I år er det Fendi som har kommet frem fra glemselen, og deres B Bag er det aller, aller hotteste akkurat nå.

Fendis B Bag kommer i et stort antall materialer og farger, fra supermykt kalveskinn til brodert sort blonde. I motsetning til de fleste andre trendvesker kommer B Bag i to størrelser, den minste måler 33 centimeter på det bredeste, og den største måler 45 centimeter. Praktisk! Det som ikke er fullt så praktisk er prisen, den begynner nemlig på 1300 dollar, og går opp til over 5000 dollar. I tillegg må du belage deg på å stå på venteliste, veskene blir til tross for prisen revet vekk, akkurat slik en trendveske skal.

Vesken kan kjøpes på http://www.eluxury.com/ .

Foto: eluxury.com

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!