Kowalskiskoene ble tidlig populære i hjemlandet, både på grunn av det unike designet og den behagelige fasongen. Etterhvert som skoene ble mer kjent bestemte designerne seg for at de ville dele de med resten av verden. I dag vil du finne skoene i butikker verden over, blant annet i Galeries Lafayette i Paris, Nordstrom i USA, og i Oslo finnes de i Shoelounge, Hector, Bugatti, Gunnar Øye og Agnar Hagen. Kowalskiskoene er helt ferske i Norge, og kom hit først denne våren.

Skoene er i hovedsak laget i mykt semsket skinn og lær, og har alle en håndlaget vintagelook over seg. Det lages sko både for damer og herrer, og kolleksjonen inneholder alt fra sandaler, pumps, sneakers til støvletter.

Alle skopar lages i Spania på egne fabrikker, og ethvert skopar blir i større eller mindre grad håndlaget.

Robbie Williams, Halle Berry og David Beckham er alle kunder. Det anerkjente magasinet Sportwear International kåret i fjor Kowalski til å være det skomerket som hadde den mest imponerende kolleksjonen for kvinner, menn eller begge kjønn.

I Norge ligger prisen på rundt 1500,- for joggeskoene, og rundt 1000,- for sandalene. Skoene selges i tillegg til i Oslo over store deler av landet.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!