Spør man hvilket plagg kvinner gjerne ville unngått, vil nylonstrømper rangere høyt på listen. Hvorfor? Fordi de rakner, strammer i livet og ikke alltid føles behagelige.

Nå har vi muligheten til å slippe dette. Vi har fått sprømpebukse på boks!

Man sprayer rett og slett "strømpene" på. Sprayen legger seg som et perfekt lag på bena. Det ser naturlig ut og føles også slik, og det er snakk om en effekt som holder hele dagen. Det anbefales et lite brush-up, hvis man skal ut igjen om kvelden.

Småskavanker som misfarvninger og fremtredende blodårer skjules. Sprayflasken ristes før bruk og holdes i en avstand av ca. 20 cm fra bena ved påføring. Produktet tørker fort, smitter ikke av på tøy og møbler og forsvinner ikke, selv ikke i kraftig varme eller hvis det regner. Huden kan "puste", og det er også snakk om et miljøvennlig produkt som vaskes av med vann og såpe. Produktet inneholder ca. 5 par strømpebukser. Fåes i nyansene: lys, medium og mørk.

Kilde: Lulu`s as

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!