Og hvordan i alle dager kan vi la oss inspirere uten å kopiere..?

Sarah Jessica Parker var en av de største ikonene før Sienna Miller tok verden med storm, og Sienna er i dag nesten mer kjent for sin sans for moter og trender enn sine skuespillerprestasjoner som slettes ikke er dårlige. Den største forskjellen på Sienna og tidligere ikoner er at Siennas stil ikke nødvendigvis koster det hvite ut av øyet. Jo da, hun har en designerveske eller ti, men det er de dyre plaggene i kombinasjon med det fra loppemarkeder som gjør stilen så unik. Sienna er ekspert på detaljer, hun gjeninnførte hårbåndet, har bidratt sterkt til at brede armbånd er supertrendy, og både sko og vesker som har blitt sett på Sienna har blitt store trendobjekter kort tid etter.

En annen faktor som har bidratt til Siennas suksess er hennes bevissthet på å fronte eget image og stil. De fleste kjendiser er gjerne reserverte ovenfor fansen, men Sienna har gått helt nye veier. Hun vet selvsagt at hun har blitt som en trendbibel for fans over hele verden, og hun har sin egen hjemmeside med en skjønnhets og moteseksjon. Siden finnes på http://www.sienna-online.org/style/ , men er dessverre ofte overbelastet, så prøv igjen om du ikke kommer inn! Her får man vite hvor Sienna tar inspirasjonen fra, hvor hun kjøper klærne sine og hva du kan gjøre for å få samme stil.

Siennas stil er sexy og avslappet, og hun ser gjerne ut som hun akkurat har våknet, slengt på seg et par ting, og allikevel ser hun fantastisk ut. Det ligger selvsagt mye mer bak..Vil man prøve seg på stilen er det et par ting man er nødt til å huske på. Når man skal være casual ut er det desto viktigere å se velstelt ut. Langt bohemhår ser ikke bra ut om det ikke er nyvasket. Hender og negler må være rene og elegante, da har du et god utgangspunkt for å kle deg "tilfeldig".

Det viktigste når man skal kopiere en stil er å se sammenhengen i trenden. Ikke kjøp lik veske og like støvletter som ikonet du ser opp til, men registrer hva slags materialer og farger som går igjen, og let på loft og i kjedebutikker etter noe i samme sjanger. Klarer du å kombinere populære trendplagg med funn fra mors gamle klesskap har du gjort det store!

__________________________________________________________________________

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!