En av høstens heteste trendretninger er den feminine, ladylike stilen, der romantiske bluser, sløyfer og markering av midjen er viktige elementer.

Les også: Gjør gode nettkupp

Les også: Rå jumpsuits

Les også: Jeansen for DEGSlik får du stilen:

  • Marker midjen, og gå gjerne for volum både rundt bysten og rundt hoftene.
  • Et enkelt antrekk får en touch av feminitet hvis du pynter opp med en lekker brosje, en hatt, et skjerf du knytter rundt veskestroppen, eller et belte.
  • En av vårens og sommerens store trender, blusen, er et viktig nøkkelplagg også utover høsten. En florlett bluse er helt riktig for den feminine stilen, og kan også gjerne kombineres med røffere materialer for en helt annen look.
  • Høye hæler er et naturlig valg til denne stilen, men du må ikke nødvendigvis gå for styltevariantene. Ballerinasko fungerer også godt til denne stilen, og er et godt valg frem til kulda setter inn. Vil du opp i høyden kan du med fordel velge et par med platå foran, da blir skoen med ett mer behagelig.


Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!