Har du tenkt over at hverdagen på jobb faktisk blir mer morsom om man føler seg fresh og fin?

Dersom du har en type jobb hvor du kan kle deg i dine favorittklær, er det bare å kjøre på! Tenk så mye tid vi faktisk bruker på jobben, da er det fint å kunne pynte seg med klær som fremhever din personlige stil.

Kleskode og uskrevne regler

I mange bedrifter er det kleskode som dress, drakt eller penskjorte og bukse, men også her er det ofte mer rom for å kunne kle seg litt mer personlig med tanke på farge og snitt. Og har du en jobb hvor du kan kle deg i akkurat de klærne du ønsker, kan du eksperimentere mer. Samtidig er det alltid viktig å huske på den uskrevne regelen at man skal kle seg anstendelig og klassisk, altså ikke bruke for kort skjørt eller shorts, og for all del styre unna dyp utringning.

Les også: Sko som holder

Les også: Bli mai-fin!

Les også: Trendy ut åretNå som det er sommer er det ofte enda lettere å leke seg med plaggene, du har også utallige kombinasjoner å velge i mellom.

Prøv deg frem

Har du en klassisk og ren stil, er det ingenting i veien for å prøve seg frem med ekstra tilbehør som øreringer, kjeder, armbånd og ringer. En god jobbveske er en veske som holder lenge og tåler en støyt, og som det samtidig er plass til mye i, enten det er dokumentmapper, laptop, sminke eller til og med treningsklær til bruk etter jobb du velger å ta med deg.

Skoene kan også gjøre et helt antrekk, men pass bare på å bruke sko som du faktisk kan gå i hele dagen og som ikke gir gnagsår eller vonde tåballer.

Lurer du på hvilken jakke du skal gå for denne sommeren? Den trendy blazeren passer til de fleste antrekk og gjør seg ekstra bra på jobb. Er det varmt luften, holder det ofte med en enkel cardigan til kjolen, skjørtet, shortsen eller buksen du har valgt for dagen.

Vi har satt sammen noen antrekk i bildekarusellen og håper du vil bli inspirert til å pynte deg litt ekstra i hverdagen!
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!