Fra Vogue, InStyle, W, Vanity Fair og Italian Vogue, til Versace, Valentino, Balenciaga, Donna Karan og Zac Posen - Deborah Lippmann er den mest populære manikyristen hos de mest anerkjente motemagasinene og motehusene.

Nå er kolleksjonen tilgjengelig i Norge.

Spesialdesignet neglelakk

Deborah Lippmann er av magasinet Allure blitt beskrevet som "one of the best manicurists in the country" og "mega manicurist" av amerikanske Vogue.

En av hennes kjente kunder på slutten av nittitallet var Mariah Carey, og for Academy Awards i 1998 blandet Lippmann en spesiell neglelakkfarge som skulle matche Mariahs kjole. Dermed ble Deborah Lippmann Collection født.

Les også: Vi tester: Neglelakk

Les også: Lakken som tilbehør

Les også: Festklare neglerI dag omtales Deborah Lippmann Collection ofte i store magasiner, og lakkene ses backstage på moteshows og på fingertuppene til verdens mest ettertraktede kjendiskvinner. Kate Winslet, Reese Witherspoon, Renee Zellweger og Penelope Cruz hadde alle fått manikyr av Lippmann da de mottok sine Oscar-statuetter. Lippmanns samarbeid med noen av de største stjernene har også dannet grunnlaget skreddersydde farger, som "Sarah Smile" for Sarah Jessica Parker, "Bad Romance" for Lady Gaga og "Just Walk Away Renée" for Renée Zellwegger.

Neglelakkene selges i utvalgte butikker.
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!