Tidligere har vi skrevet om gladiatorsandaler og at de holder stand på motefronten. Jo varmere været blir, jo hottere er det med sandaler!

Mange varianter

Du har fremdeles mange varianter å velge imellom og en av dem er thongs eller flipflopper som igjen finnes i flere tusen varianter.

Stilen springer fra den helt billige varianten til under hundrelappen og opp mot den mer classy som kan koste over tusen kroner. Men, du kan altså finne utrolig mange kule flipflopper til en svært rimelig penge. Hvorfor ikke freshe opp skohylla med tre-fire basisfarger, så har du flipflopper til hele garderoben i sommer?

Eller du kan kjøpe to par flipflopper med litt tykkere såle eller hæl på som er mer solide og som passer til å gå ut på byen med. Hverdagsflipfloppen finner du i omtrent alle butikker, fjærlett og enkel i designen kan du bruke den til shorts eller skjørt, men også sammen med en vid sommerlinbukse eller en dongeribukse med strikk nede.

Vi har funnet frem til noen fine varianter på nettet, ta en titt, kanskje finner du stilen som passer nettopp deg?Flipflopper her!

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!