Skinnjakkene har for alvor tatt verden med storm denne sesongen. Det begynte så smått i fjor høst, men denne vinteren og våren har salget av de snasne jakkene eksplodert for fullt!

Stort mangfold

Og det er ikke uten grunn. Jakkene finnes i utallige varianter, form og farge både i røff bikerstil med nagler og belter, avslappede hverdagsjakker med strikk nede, søte og midjekorte jakker med trekvartlange ermer eller enkle 70-tallsjakker med glidelås.

Skinnjakkene er så kule fordi de går til utrolig mange antrekk, og ikke minst kan de rocke opp et ellers så kjedelig og konservativt antrekk.

Finn frem den brune skinnjakken til den lange blomsterkjolen, den grå skinnjakken til det knekorte skjørtet, den blå skinnjakken til hvite sneakers, den grønne til en søt sommerkjole, eller en enkel svart til vide bukser.

Mulighetene er nesten ubegrensede og dermed er også valgene mange. Vi har funnet frem noen av de kuleste skinnjakkene på nett, ta en titt i bildeserien under!Skinnjakker her!

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!