H&M har tidligere hatt stor suksess med kleslinjer designet av superstjerner som Kylie og Madonna. Nå er det andre kjente artister som får muligheten til å sette sitt preg på et H&M-plagg.

Kolleksjonen, som selges i butikk fra i dag, er frontet av Rihanna, Chicks on Speed, Good Charlotte, Henrik Vibskov, Jade Jagger, Justice, Katharine Hamnett, My Chemical Romance, Rufus Wainwright, Scissor Sisters, The Cardigans, Tiga, Timbaland og Ziggy Marley.

Tanken bak kolleksjonen er å dra oppmerksomhet mot HIV og AIDS, og å øke unge menneskers kunnskap om sykdommen. 25% av plaggenes utsalgspris går til HIV/AIDS-arbeid rundt om i verden.

Kolleksjonen består av t-skjorter, hettegensere og topper, og hvert plagg har sin egen unike signatur.

-Kolleksjonen er fargerik, og det er mye omtanke og forpliktelse i hvert plagg. Artistene har med sterk stilsans laget personlige print på klærne, sier H&Ms sjefsdesigner Margareta van den Bosch i en pressemelding.

Se kolleksjonen her!

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!