En forkjølelse tærer på utseendet, men du kan alltids freshe deg opp!

Kjappe råd

Rennende nese, kløende hals, røde øyne og hovne forkjølelsesår på leppene - ikke særlig flatterende. Likevel kan du se pen ut..

  • For å kurere røde øyne. Legg deg ned på en pute og legg en kald klut eller ispakke på øyelokkene. Dette trekker tilbake blodårer og roer området rundt øynene.

  • Livlige lepper. En rosa lipgloss er perfekt for en forkjølelsesdag. Fargen gir deg glød i ansiktet i motsetning til duse farger.

  • Bronsefarge. Styr unna rosa rouge når du er forkjøla. Det ser bedre ut med en kremete bronserouge, du ser rett og slett friskere ut. Estèe Lauder Amber Bronzer Crème, er et godt valg.

  • Forebygge forkjølelsesår. Handle raskt, spør fastlegen din om behandlingspreparat med en gang du kjenner at det svir litt.

  • Skjønnhetssøvn. Søvn hjelper ikke bare immunsystemet, det gjør deg vakrere også. Et godt råd er å dusje før du legger deg og samle håret i en slapp flette for å holde det ryddig mens du sover.    Kilde: Cosmopolitan
Les hele saken

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!