Det er slettes ikke bare menn som er på skjørtejakt! Vi kvinner leter stadig etter det perfekte plagget for å vise våre beste sider. Og gjett om årets skjørtemote gjør det!

Hot hot hot!

Lange og åletrange, men med stretch - det er blyantskjørtene vi snakker om. De skal gå til knærne, rett over eller rett under, og livet kryper gjerne opp over navlen.

Poenget med blyantskjørt er at de viser dine lekre former, enten du er frodig eller tynn, sexy er du uansett. Bare se på Beyoncè, Scarlett Johansson eller Kate Winslet - de er alle frodige og vakre, og de rocker blyantskjørt på den røde løperen.

Slik bruker du det

Det kan du også gjøre! Blyantskjørt passer på jobben til en dressjakke dersom en businessmote kreves. Men, du kan kombinere det med et belte i livet, en kul skjorte, topp eller vest for å gjøre stilen mindre seriøs og mer festlig.

Vil du være casual og avslappet, hvorfor ikke bruke en tights eller tykk strømpebukse under og en tettsittende, lang strikkegenser til sammen med noen kule sneakers?

Likevel passer kanskje skjørtet best i festlige anledninger, ut på byen, til en middag, date eller i andre selskap. Du kan bruke pumps, støvletter eller ankelboots til antrekket og jakken kan være lang eller kort, men gjør seg kanskje best om livet er markert med innsving eller belte.

Vi har hentet bilder fra victoriasecret.com for å illustrere trenden:Sexy blyantskjørt:

=images) value = 0; show(value); }


Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!