Scarlett Johansson og Reebok fletter seg sammen når den amerikanske sportsgiganten lanserer filmprinsessens nye 'Scarlett Hearts Rbk'. Kleskolleksjonen skal gjenspeile Scarletts kjærlighet for mote.

Feminin

- Min 'Scarlett Hearts Rbk' - kolleksjon gjør at jeg kan designe klær til vennene mine som er helt normale jenter med nydelig kurver og femninine figurer, sier skuespilleren i en pressemelding.

Scarlett jobber hånd i hånd med Reeboks designteam for å skape en fresh og feminin kolleksjon som skal reflektere hennes personlighet og stil. Gjennom å kombinere lær, strikk, bomull, silke og kasjmir, skal motegiganten og filmstjernen nå ut til jenter verden rundt.

Kolleksjonen ble lagt ut for salg i august og inneholder også sko.

- Perfekt forbilde

Scarlett er en av de heteste skuespillerne og har fått Rbk's utmerkelse "Icons" sammen med verdensartister som Jay-Z, 50 Cent, Daddy Yankee og Nelly. Hennes nye kolleksjon skal være svært eksklusiv og skal bare selges i få butikker i forskjellige land i verden.

Markedssjef for Reebok Norden, Robert Inghamn, mener Scarlett Johansson er et perfekt forbilde til å ha med pålaget;

- Hun har valgt å gå sin egen vei med sterk integritet og målrettet hode. Hun har en sterk personlighet som passer Rbk-konseptet "I am what I am" perfekt. Vi ser på Scarlett som en viktig nøkkelspiller for å drive Reeboks langsiktige satsing på kvinner, sier Inghamn.

Høst- og vinter

Høstens farger fra Reebok/Scarlett-kolleksjonen er inspirert av høstens trenger i tillegg til Scarlett's personlige favorittfarger. Det handler om varme, nøytrale farger som vanilje og brun, lyserosa og mørke skyggefarger. Klærne selges på alle Anton Sport butikkene rundt om i Norge.   
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!