Sats på en av sesongens heteste farger akkurat nå! Den burgunderrøde fargen er både sensuell, varm, sexy og rocka. Finn dine fovoritter og la deg inspirere av våre stylingtips.

Viktig trend

- Burgunderrødt spiller en stor rolle i motebildet denne sesongen og er en av de viktigste fargene vi har i høst. I tillegg er den en klassisk farge som jeg mener kommer til å holde seg i flere sesonger framover, sier Emma Hedman, PR konsulent hos This Is PR.

I vinterhalvåret tyr vi ofte til de varme og brente fargene. Denne sesongen er det den burgunderrøde nyansen som er den aller heteste, og i følge Hedman passer den alle.

- Ja, det syns jeg den gjør. Det handler bare om hvordan du styler den, forklarer hun.

Les også: - Trendy å være varm

Les også: Sesongens hotteste tilbehør

Les også: Kledd for fest


Føler du at det blir for mye med et helt plagg i den burgunderrøde fargen, kan du velge å bruke fargen i en spennende detalj i stedet.

- En hatt i burgunderrødt løfter et hvilket som helst antrekk. For den som våger mer er en leppestift i denne fargen, sammen med matchende neglelakk trendy og kult. I høst ser vi også mange sko i burgunder. Et par boots eller pumps i denne fargen er superfint til partyantrekket, anbefaler Hedman.

Stylingtips

Vi har lagt vår elsk på den sensuelle og mystiske burgunderrøde fargen og bruker den gjerne både til hverdags og fest. Her kommer noen av våre favorittantrekk med utgangspunkt i trendfargen. La deg inspirere og se flere lekre plagg i bildekarusellen øverst i artikkelen.
  • En burgunderrød kåpe kan fungerer til mange stiler. Med sorte bukser, høyhælte ankelstøvletter og et klassisk ullskjerf er du stilig og elegant. Kobinerer du den med et stort skjerf med etniske mønstre og røffe boots får du en trendy og avslappet look. Varier tilbehøret etter humør og anledning for å få mest mulig ut av ett og samme trendplagg.
  • Skal du på fest kan den burgunderrøde fargen sette prikken over i-en i antrekket ditt. Kombiner en sort kjole med burgunderrøde lepper og en strømpebukse i samme farge, gjerne med litt skimmer- eller glittereffekt. En annen mulighet er å hente opp fargen i sko og veske.
  • Sort, hvitt, grått og brunt er fint sammen med burgunderrødt. Men er du litt modigere kan du også kombinere den med rødt i andre nyanser. Bruk en burgunder bukse, gjerne i skinn, og kombiner den sammen med en rød genser og et skjerf i flere, røde nyanser. Kult, spennende og trendy.


Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!