Hvorfor bruke tid på å kneppe jakken når du i stedet kan tre den over hodet?

Capen og ponchoen er, som vi har nevnt flere ganger, blant høstens viktigste trendplagg.

Les også: Dette er høstmoten

Les også: 60-tallsshøst

Les også: Høstens lekreste kåperCapen fungerer som en kåpe med løse ermer, og du finner den både med og uten lommer, med detaljer som reimer og knapper, enkle, ensfargede varianter, eller de mer spreke med mønster og utsmykkinger.

Passer til alt og alle

Ponchoen passer absolutt alle og til alt, og fungerer som et slags varmende teppe over skuldrene på kalde høstdager. Dette plagget finner du også i svært mange varianter, både kortere og lengre lengder, med og uten frynser, i grovt og fint strikk, mønstrede og ensfargede varianter. Finn lengden og fargen som passer deg best, og tenk hva du skal kombinere ponchoen med.

Hvordan du styler ponchoen kan du lese her.

På catwalken kunne man se varianter av capen hos både Alexander Wang, Dior, Hermés, Chloé, Armani og Dsquared. En cape eller poncho glir rett inn i den glamorøse 70-tallsstilen som fortsatt gjør seg gjeldende i høst.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!