Vi får aldri nok vesker! Det finnes alltid en variant som har en litt annen farge, litt bedre plass, eller en litt kulere detalj. Ja, unnskyldningene er mange for et nytt innkjøp. Men er man først bitt av veske-basillen kan det gå hardt ut over lommeboken.

Les også: Tid for støvletter

Les også: Lek med tilbehøret

Les også: Klassiske vesker


Billig og bra

De store motehusene frister med mange, nye vesker hver sesong. Luksusmerkene gir oss alltid vann i munnen, men også billigmerkene har mye bra å by på. Har du ikke flere tusen å bruke på en ny veske, er derfor ikke billigalternativene en dårlig løsning.

Denne sesongen ser vi både etterligninger av designveskene, og egne spennende eksemplarer hos billigkjedene. Her kan du få en ordentlig lekker veske til få hundrelapper.

Høstens farger

Det er ikke bare blant klærne at jordfargene får mye plass denne sesongen. Cognac, brunt, sennepsgult, oransje og mørkerødt er de heteste fargene på høstens vesker. Også sesongens etniske trend vil komme til syne i veskene, gjennom små cognac-fargede varianter, gjerne med frynser og snirkelmønster i skinnet. Perfekt til høstens etniske mønstre og farger.

Se de lekre og rimelige høstveskene i bildekarusellen, og finn din favoritt!

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!