Dyremønstre har fått stor boltreplass i motekolleksjoner en god stund nå. Leopard- og zebraprint har vært store favoritter, men i høst er det et annet dyr som gjør seg mest bemerket.

Lekkert tilbehør

- Slangeprint er superhot i høst, forteller stylist og innehaver av konseptbutikken MagMaLou, Marthe Kveli Valeberg.

Som med alle dyremønstre er det viktig å bruke slangeprintet på en smakfull og gjennomtenkt måte.

- Slangeprint er perfekt som en statementpiece, for eksempel en veske eller et par sko, sier Valeberg.

Det er nemlig ikke så mye som skal til med mønstre som gjør mye ut av seg. Ønsker du å sprite opp et enkelt antrekk, som en sort drakt eller kjole, er tilbehør med slangeprint en lekker kombinasjon. Det bryter ikke bare opp et ensfarget uttrykk, men gir deg også en mer leken og sexy look.Less is more

Men husk å bruke slangeprintet med forsiktighet. Det kan bli for mye av det gode.

- Det finnes kjempelekre bukser, bluser og kjoler med slangeprint også. Men bruker man disse plaggene, bør man tone ned resten av antrekket og tilbehøret, slik at det ikke blir tacky, anbefaler Valeberg.

Kombiner for eksempel en slangemønstret bukse i sort og hvitt med en sort topp, sorte sko og grove, enkle smykker i sølv.Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!