Årets sommerhår

I sommer kan du velge mellom 4 hårstiler. Hvilken passer deg best?

Publisert Oppdatert
Volum for alle penga

Den beste, og mest tidkrevende metoden for å få volum i håret, er ved å bruke store hårruller, gjerne over natten. Har du dårligere tid kan du forsøke følgende:

Spray saltvannspray i hårrøttene, og fordel jevnt over hele hodet. La håret lufttørke til det er nesten tørt. Føn håret opp ned til det er helt tørt. Lås frisyren ved å spraye med en tørr og lett spray, først i hårrøttene og så over hele håret.

Glansfullt

Mange ønsker seg silkemykt og skinnende hår, men det kan lett bli for mye av det gode. Bruker man for mye av et glansprodukt, kan produktet tynge ned håret og i verste fall gjøre at det ser fett ut.

Frisørenes triks er å blande glansdråper i et annet stylingprodukt som skal brukes, for eksempel i en mousse eller en voks. Slik blir det lettere å fordele glansproduktet selv om du ikke bruker så mye, og du får du jevn glans og en holdbar frisyre på samme tid.

Strandhår

Saltvannshår er noe av det beste med sommeren, og det er ikke vanskelig å få til looken hjemme. Begynn kvelden før med å vaske håret. Bruk en saltvannspray i håret, og la det lufttørke til det er nesten tørt. Del håret inn i seksjoner, tvinn hver del, og fest inntil hodet. Bruk myke hårstrikker slik at du unngår merker som ødelegger frisyren.

Om morgenen tar du ut strikkene, og grer lokkene forsiktig med fingrene. Avslutt med å spraye håret med tørrspray.

Folklore

Løse, romantiske krøller er essensielt for denne stilen. Midtskillen er obligatorisk, så begynn med å dele inn håret på midten, og spray jevnt med saltvannspray. Flett håret i større og mindre løse fletter, og husk at du bør ha en flette midt på bak, slik at du unngår midtskill hele veien. La flettene være i til håret er helt tørt, gjerne over natten, før du tar dem ut og grer med fingrene.

Bruk en tørrspray for å låse frisyren, og pynt gjerne med hårbånd eller et tørkle på hodet.

Kilder: Wella, Remington hr

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning