Årets hotteste frisyre

Vil du være trendy bør du trekke håret bakover kommende vår og sommer.

Publisert Oppdatert
Selv om det kanskje er vanskelig å forestille seg akkurat nå kommer det en vår og sommer i år også. Og når varmen kryper frem er behagelig å få håret vekk fra ansiktet og øynene.

Annerledes hestehale

Ikke bare er hestehalen kjempepraktisk til enhver tid, frisyren er også supertrendy i år! Du kan gå for den enkle varianten med håret glatt og glansfullt lagt bakover og festet med hårstrikk høyt oppe på kronen, du kan rocke hestehalen opp med fletting, tupering, spray og varmruller eller du kan gjøre frisyren glamorøs med tilbehør som klemmer, strass, fjær eller hårbøyle!

Hvis du vil ha en litt annerledes hestehale, kan du også prøve denne varianten; punk-hestehale.
  • Denne hestehalen passer best på andre eller tredje dag etter hårvask for å få best mulig hold.
  • Først bruker du en fintagget kam for å dele håret inn i to deler på midten av kronen, fest ene delen med en klemme for å få bort håret mens du jobber med andre halvpart.
  • Ta en sideseksjon av håret fra øret og opp til kronen og flette denne seksjonen fast langs hodebunnen. Du fester enden av fletten med en liten gummihårstrikk. Gjør det samme på den andre siden.
  • Bruk fingrene dine og samle sammen alt det andre løse håret til en høy hestehale, fest den med en god strikk, men la håret lengst framme, ved luggen, henge løst da du skal fikse dette etterpå.
  • Teksturen på håret skal synes, så la eventuelle bulker og løse hår være som de er.
  • Lugghåret skal du gre løst, dele inn i to seksjoner på midten for så å bruke en tuperingskam for å tupere det helt ut til hårtuppene. Fest tuperingen med en god holdspray. Legg luggen lett bakover og fest med to fliseklemmer.
  • Deretter kan du om du ønsker ta en del av hestehalen og surre rundt hårstrikken og basen på halen. Fest den med fliseklemmer. Bruk fingrene dine til å fikse og feste der du måtte ønske. Spray over hele frisyren med en god tørrspray til slutt.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning