7 plagg du bør skaffe deg!

Dette bør du absolutt ha i garderoben for øyeblikket!

Publisert Oppdatert
Lommeboken vil skrike etter nåde dersom vi skal fornye garderoben vår hver eneste måned. Da er det greit å vite hvilke basisplagg man slipper unna med samtidig som man holder seg trendy!

Nøkkelplagg

 • Shorts og sandaler

  Årets sommermote har avslørt en del plagg som vi ikke har sett på flere år, deriblant maxikjolen. Samtidig er klassiske plagg som shorts og enkle sandaler en sikker sommervinner. Det sier seg selv at sandaler og shorts ikke holder lenger ut på høsten, men likevel er de verdt investeringen da trenden med de tidløse fargene sannsynligvis vil komme tilbake neste sommer igjen. Dersom sandalene har holdt seg og shortsen passer, er det bare til å dra de ut av skapet igjen da!

 • Skjørt

  Akkurat nå ser vi at korte ballongskjørt med rynker, bånd og høyt liv er blant det som lyser sterkest på motehimmelen. Husk at toppen eller blusen du bruker sammen med skjørtet skal være oppi og ikke over. Om du skaffer deg et slikt skjørt, gjerne i fargene grå, svart eller beige, er du sikret deg en sommertrend som også vil vare utover høsten, gjerne med tykke strømper under.

 • Belte

  Om du vil kan du toppe av skjørtet med et magebelte. Et godt tips er å skaffe deg et brunt belte som passer det meste.

 • Basistopp

  En enkel t-skjortetopp i garderobeskapet som du kan bruke sammen med jeans eller skjørt er et must i alle garderober. Akkurat nå og videre fremover mot høsten, er det de karakteristiske puffeermene som virkelig gjelder.

 • Cardigan

  En enkel cardigan slår sjelden feil og passer kjempefint på kjøligere sommerkvelder men også når høsten kommer. Nå er det riktig med en lang og smal cardigan som forlenger overkroppen og som dekker hoftene.

 • Veske

  For noen år siden var det supertrendy med brune skinnvesker. Årets hippiemote er perfekt for disse veskene, og dersom du ikke skaffet deg en i forrige periode er det kanskje på tide nå. Anskaffer du deg en i god kvalitet med en tidløs look kan du ha glede av den i mange, mange år.

  Ta en titt i bildeserien og sjekk eksemplene vi har plukket ut.Nødvendigheter i garderoben her!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning