6 hotte sommertrender

Skaffer du deg dette, sklir du stilsikkert gjennom resten av sommeren!

Publisert Oppdatert
Foto: Blomsterkjole fra ellos 299kr, jeansshorts fra H&M 199kr, hvit kjole fra topshop £39, lacetop fra topshop £32, sandaler fra H&M 99kr, batikkskjørt fra topshop £15

Om sommeren er det mange som føler behovet for fornyelse i klesskapet på grunn av værskiftet. Vet du ikke hva du skal se etter? Vi gir deg noen stikkord!

Batikk

Husker du mønsteret som var så populært på 90-tallet? Mange lagde mønstrene selv på gensere og skjerf, knytte klærne og farget de for å få frem det eksentriske i tøyet. Det er superhot akkurat nå, men ikke fra topp til tå. Velg ut ett plagg som en tights, en topp, et skjerf eller en tøyveske med mønsteret, og kombiner med helt ensfarget og enkelt tilbehør.

Denim shorts

Den korte dongerishortsen er sommerens store hit, men tenk nøye over hva du kombinerer den med. Et par lave gladiatorsandaler, ballerinasko eller pumps er kult. Hold gjerne hælen forholdsvis tykk, og hold deg langt unna støvletter.

Les også: Kjendisantrekk på Fretex

Les også: Badetøy til DIN kropp

Les også: Denim uten olabukseGladiatorsandaler

Edgy krigssandaler er designet for å skape en modig og chique stil og passer til en enkel kjole eller shorts.

Hvitt fra topp til tå

En typisk sommertrend som kan se fantastisk ut, men også bli katastrofal! Siden hvitt virker forstørrende på kroppen, er det smart å holde siluetten smal og linjene rette og pene. Styr med andre ord unna en baggy bukse og løs topp i hvitt.

Gjennomsiktig topp

Velg et lysfarget mønster på toppen med lys BH under som bare gir et hint av avsløring, ikke gå for en svart, gjennomsiktig topp med svart BH - det blir for stor kontrast mot huden, og ser alt annet enn sofistikert ut.

Blomsterkjole

En søt kjole med blomstermønster over hele, bør kombineres med noe røft og sexy for å skape balanse. Gå for en lårkort kjole, gjerne sammen med en denimjakke og noen kule pumps.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning