10 skjønnhets-forsetter

Enkle tips får deg til å se best mulig ut i 2012!

10 skjønnhets-forsetter

10 skjønnhets-forsetter

Publisert Oppdatert
Det trenger ikke være slitsomt å se bra ut, alt du trenger å gjøre er å være bevisst på det.

For at 2012 skal bli det vakreste året i ditt liv, prøv dette.

Sjekk Facebook-bildene dine

Du er tagget på flere hundre bilder på Facebook. Vel, nå er det på tide å gå gjennom alle sammen og sortere ut bildene du ser best mulig ut på.

Les også: Hårets ønsker

Les også: Dropp sminkeservietter

Les også: Vakker uten sminkeDeretter tar du en ekstra god titt på de bildene hvor du elsker håret eller sminken din, så kjører du på med den looken litt oftere.

Rengjør mobilen

Har du merket at høyre eller venstre side av kjeven din har flere urenheter enn den andre siden?

Det kan faktisk skyldes mobilen din. Om du har en mobil med touch-skjerm, skaff deg et rensesett som passer mobilen og tørk skjermen din ofte.

Fuktighetskrem med SPF

Til og med om vinteren bør du bruke fuktighetskrem som inneholder solfaktor. Dette er vi definitivt ikke flinke nok til i Norden, men å bruke krem med solfaktor i gjennom hele året, vil absolutt lønne seg flere år frem i tid.

Du holder nemlig huden ung og linjefri lenger.

Test noe nytt

Det er befriende og kan hjelpe deg å faktisk se enda bedre ut. Overrask kjæresten din, slipp løs din indre diva og test ut et nytt produkt av og til! For eksempel kan du gå for knallrøde lepper på neste fest, gå for en annerledes frisyre eller bruke en ny farge på neglene dine.

Det skal ikke så mye til.

Oppdater vanene dine

Kanskje har du brukt den samme fuktighetskremen i flere år, men det lønner seg faktisk å bytte den ut mot en annen type.

Pleierutinene dine bør passe alderen din. Tenk også over hvilken øyekrem du bruker, få gode tips på en hudpleiesalong og få riktige produkter for din hudtype og alder.

Regelmessig frisørbesøk

Ja, vi kvinner er glade i å fikse på sveisen. Men, om du farger eller striper håret, vil dette også slite intenst på lokkene. Derfor er det smart å ta en tur til frisøren sånn cirka hver sjette uke. Rett og slett bare for å trimme tuppene og holde håret friskt, sunt og sterkt.

Miljøbevisst

Har du testet ut noe øko-vennlig i det siste? Hvorfor ikke prøve nye hudpleieprodukter og sminke som er økologisk i 2012? Det kan faktisk utgjøre stor forskjell for huden din.

Dropp dårlige vaner

Vi har alle våre uvaner, men hva med å gjøre dette året til et av dine beste år? Det er ganske enkelt; røyking fører til rynker, mye alkohol dehydrerer huden din, hvitt sukker gjør at du legger på deg...

Gode holdepunkter for de fleste.

Ikke plukk

Dropp all pilling og plukking. Det vil si - ikke klem på kviser, hudormer, maskara på vippene, skorpe på sår. Hold hendene borte!

Skjønnhetssøvn

Det er verdt å repetere siden søvnløse netter kan gjøre oss fullstendig utkjørte og ikke minst gå utover utseendet. Har du problemer med å sove, kan du prøve en øyemaske for å stenge verden ute litt.

Skjnnhet3-220

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning