10-minutters sminke

Travel hverdag? Her får du noen kjappe sminketips!

Publisert Oppdatert
Har du lyst å sove litt lengre om morgenen og korte ned tiden foran speilet? Da kan det hjelpe å sette opp en liten sminkeplan!

Du trenger ikke bruke mer enn maks ti minutter på å gjøre deg vakker og klar!

Her gir vi deg tipsene.

Minutt 1: Bruk tannkosten!

Visst kan du gjøre leppene vakre mens du pusser tennene dine! For å få litt fyldigere lepper, kan du pusse leppene dine mens du jobber med din daglige tannpuss. Du eksfolierer leppene og skaper en klarere kyssemunn.

Minutt 2: Åpne øynene

Få opp de trette øyne med en god øyekrem med highlight-effekt som du kan bruke både over og under makeup. Perfekt å ha med i vesken til oppfriskning utover dagen.

Minutt 3: Alt i ett - ansikt

Hvis du ikke har tid til pudder, krem og foundation, kan mineralpudder være verdt å forsøke. Dette fungerer både som foundation og pudder og en slags concealer. I tillegg inneholder de som regel naturlig solfaktor. Bruk en god kabukikost og påfør lett på ansikt og hals. Du kan også bruke en ansiktskrem som inneholder litt farge om du ønsker det.

Minutt 4: Lepper og kinn

Du finner flere kremrouger som du også kan bruke på leppene. Skaff deg en kremrouge-palett så har du flere farger å velge i mellom, påfør lett med fingre eller kost og klapp lett på leppene for ekstra farge.

Minutt 5: Bronsing

Hvis du har behov for litt ekstra glød i ansiktet, kan du børste på litt solpudder i kinn i panne, på neserygg og hake - men la kosten gå kjapt og lett over, ikke dynk ansiktet.

Minutt 6: Lange vipper

Velg en god maskara som skal gi lenge og fylde. Begynn med kosten så langt inne mot vippelinjen som du klarer, og deretter beveger du kosten fra side til side mens du fører kosten helt ut i tuppene. Slik slipper du at maskaraen klumper seg. Du trenger maks tre lag oppe og ett nede.

Minutt 7: Øyenbryn

Øyenbryn rammer inne ansiktet ditt. Skaff deg en god øyenbrynsgele eller voks med eller uten farge, og påfør lett på brynene med en øyenbrynskost.

Minutt 8: Eyeliner

Hvis du vil skape litt mer dybde rundt øynene, kan du bruke eyeliner, enten nede på våtlinjen som gir en hardere look, oppe langs vippekanten som skaper en illusjon av større øyne, eller på våtkanten oppe som gir dybde.

Minutt 9: Skimmer

Ønsker du litt ekstra glamour i hverdagen kan du legge litt skimmerpudder rett under brynene og på kinnbena dine.

Minutt 10: Pust dypt

Når du er ferdig, pust dypt og smil til deg selv i speilet. Ta med deg sminkevesken eller bare et fikseringspudder og lipgloss i vesken din så du kan friske opp looken din senere på dagen! Busy320

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning